Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lena Caspers

Forskningsadministratör

Lena Caspers
Forskningsadministratör
lena.caspers@gu.se
031-786 2792

Rumsnummer: B405
Postadress: Box 711, 40530 Göteborg
Besöksadress: Sprängkullsgatan 19 , 41123 Göteborg


Statsvetenskapliga institutionen (Mer information)
Box 711
405 30 Göteborg
www.pol.gu.se
stats@pol.gu.se
Besöksadress: Sprängkullsgatan 19 , 411 23 Göteborg

Om Lena Caspers

Presentation

Forskningsadministratör vid Statsvetenskapliga institutionen.

Föräldraledig maj 2020-januari 2021.
 
Jag har läst historia på kandidatnivå vid Malmö högskola och har en masterexamen i European Studies från Göteborgs universitet. Tidigare har jag bl.a. arbetat som forskningsadministratör på CERGU (Centrum för Europaforskning vid Göteborgs universitet) och som biträdande forskare i ett forskningsprojekt om partiideologi.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Jag ansvarar för administrationen kring forskarutbildningen i Statsvetenskap, som innebär allt från utlysning av doktorandplatser, antagning och anställning, kursadministration och tillgodoräknanden, till planering och administrativt stöd i samband med disputation. Dessutom stödjer jag studierektor, doktorander och handledare i olika administrativa och strategiska frågor och är sekreterare i handledarkollegiet.

I mina arbetsuppgifter ingår även anordnande av seminarier och konferenser och jag är ansvarig för inköp, rese- och lokalbokningar och praktiskt stöd i samband med institutionens allmänna forskningsseminarium (AFS) och studentorganisationen Brännpunkt Europas lunchföreläsningar.
 

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2017-09-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?