Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till Graviditetspanelen vid SU/Östra!

Att bli med barn är en av de viktigaste händelserna i livet. Trots detta saknas forskning om hur graviditet och förlossning påverkar individens syn på samhället. Gothenburg Research Program on Pregnancy and Politics är ett samarbete mellan barnmorskor och förlossningsläkare vid Sahlgrenska universitetssjukhuset och Sahlgrenska akademin och statsvetare vid Statsvetenskapliga institutionen och SOM-institutet, alla vid Göteborgs universitet. Tillsammans studerar vi hur graviditet och förlossning förändrar synen på samhället. Du kan läsa mer om oss under fliken Forskningsområden. En av våra datainsamlingar är Graviditetspanelen vid SU/Östra (PregDem), där vi rekryterar kvinnor och deras partners i ultraljudsväntrummet på Östra sjukhuset i Göteborg.

Om du är intresserad och vill veta hur du kan delta i studien, välkommen att höra av dig till projektledaren Elin Naurin, elin.naurin@pol.gu.se. För att vara aktuell för deltagande behöver du vara gravid eller partner till en gravid kvinna.
 

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2019-09-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?