OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Ställ dina forskningsfrågor i årets SOM-undersökningar

Nyhet: 2020-01-30

SOM-institutet bjuder in såväl forskare och forskningsprojekt som myndigheter och andra offentliga organisationer till samverkan i 2020 års SOM-undersökningar. Sista dag för ansökan är måndagen den 6 april.

I närmare 35 år har SOM-institutet genomfört årliga riksrepresentativa frågeundersökningar bland boende i Sverige. SOM-undersökningarna gör det möjligt för enskilda forskare, forskningsprojekt, myndigheter eller andra offentliga organisationer att ställa sina frågor till tusentals respondenter. Dessa frågor utformas i nära samarbete med forskare på SOM-institutet som därefter också deltar i avrapportering och analysarbete.

Ansökan görs digitalt via ett ansökningsformulär på SOM-institutets webbsida. Deadline för ansökan är måndagen den 6 april. Efter behandlad ansökan tar vi kontakt för att diskutera frågeformuleringar och exakta kostnader. 2020 års SOM-undersökningar skickas ut i september och data samlas i fram till december månad. Mer information finns i respektive inbjudan:

Vill du samverka med SOM-institutet 2020?
Gå till ansökningsformuläret för forskare/forskningsprojekt
Gå till ansökningsformuläret för myndigheter och organisationer

Om du har frågor om samverkan, kontakta:
Ulrika Andersson, docent och biträdande föreståndare, ansvarig för forskningssamverkan
Telefon: 031-786 4974, E-post: ulrika.andersson@som.gu.se

Klara Wärnlöf Bové, undersökningsledare på SOM-institutet och ansvarig för myndighet- och organisationssamverkan
Telefon: 031-786 1212, E-post: klara.bove@som.gu.se

www.som.gu.se/samverkan

Artikeln publicerades först på: som.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2019-02-04