Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Sören Holmberg får Branschens Hederspris

Nyhet: 2019-11-29

När undersökningsbranschen i dagarna delade ut MarC Awards 2019 gick Branschens Hederspris till Sören Holmberg, seniorprofessor i statsvetenskap.

Sören Holmberg på Göteborgs universitet har forskat om valprocessen och dess roll i en representativ demokrati sedan 70-talet. Har var med och grundade SOM-institutet och har återkommande varit expertkommentator i SVT vid riksdagsvalen.

Hedrad professor

− Jag känner mig mycket hedrad och glad. Aldrig fel att få en Oscars!, säger Sören Holmberg.

Priset tillkännagavs på undersökningsbranschens årliga galakväll MarC Awards 2019, den 28 november i Stockholm. Eventet arrangerades av Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF), Swedish Insighters, ESOMAR, Surveyföreningen och Svenska Statistikfrämjandet.

Priskategorier

• Årets nykomling
• Årets uppdragsgivare
• Årets opinionsundersökare
• Årets statushöjare
• Årets undersökningsprojekt
• Branschens Hederspris

Se samtliga pristagare på MarC Awards hemsida, https://marcawards.se/vinnare-2019

 

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2019-02-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://pol.gu.se/aktuellt/Nyheter/nyheter-detalj//soren-holmberg-far-branschens-hederspris.cid1665265?feedbackForm=true&keepArticle=true&returnAddress=http%3A%2F%2Fpol.gu.se%2Faktuellt%2FNyheter%2Fnyheter-detalj%2F%2Fsoren-holmberg-far-branschens-hederspris.cid1665265&recipientName=Anna-Karin+Lundell&encodedEmail=YW5uYS1rYXJpbi5sdW5kZWxsQGd1LnNl
Utskriftsdatum: 2020-08-04