OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Samhällsanalysen - en podd om ekonomi och samhällsutveckling

Nyhet: 2019-08-28

Idag lanseras Samhällsanalysen – en podd om ekonomi och samhällsutveckling. Det är Oskar Broberg och Ann Ighe, forskare på institutionen för ekonomi och samhälle på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, som tagit initiativet till podden, i vilken de diskuterar samhällsfrågor med medarbetare på institutionen. Inom institutionen forskar och undervisar vi inom ekonomisk historia, innovation och entreprenörskap, samt kulturgeografi.

Traileravsnitt

I detta traileravsnitt presenteras Samhällsanalysen och de två programledarna, Oskar Broberg och Ann Ighe.

Avsnitt #1: Jonas Lindberg om utbildning i en globaliserad värld

I första avsnittet av Samhällsanalysen diskuterar vi utbildning och vilken betydelse utbildning har för samhällsutvecklingen. Inbjuden gäst är Jonas Lindberg, som är forskare i kulturgeografi. Jonas har i sin forskning fokuserat på geografiska dimensioner av utbildning, framförallt med fokus på länder i det Globala Syd.

Följ podden

Podden kommer till att börja med läggas ut på vår hemsida för att sedan spridas via olika podcast-appar.

Länk till poddens webbsida: Samhällsanalysen - en podd om ekonomi och samhällsutveckling

Har du frågor?

Om du har frågor eller vill veta mer om podden så kan du kontakta Oskar Broberg och Ann Ighe.

Artikeln publicerades först på: es.handels.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2019-02-04