OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Konstitutionsutskottet hade hearing med tre statsvetare från GU

Nyhet: 2019-12-13

Den 12 december 2019 hade Konstitutionsutskottet en öppen utfrågning om den representativa demokratins utmaningar i polariseringens tid. Tre statsvetare deltog, samtliga från Göteborgs universitet: Sören Holmberg, seniorprofessor, Elin Naurin, docent och Bo Rothstein, professor.

Tyvärr fungerar det inte att bädda in filmen men utfrågningen kan ses via den här länken: https://www.riksdagen.se/sv/webb-tv/video/oppen-utfragning/forskarhearing-om-den-representativa-demokratins_H7C220191212ou1?fbclid=IwAR0ctjNJ5OauRAqVjr3-OlW7NTrOFXRp9Z01YTLZfZ3cT0QSnvuH_E2rGf4

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2019-02-04