Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Europastudier på EU studies fair i Bryssel 14-15 februari

Nyhet: 2020-02-11

Den 14-15 februari är det Politico:s EU studies fair i Bryssel, den största mässan för studenter som letar efter ett mastersprogram i Europakunskap. Precis som förra året är Centrum för Europastudier (CES) representerat, denna gång genom Urban Strandberg, tidigare studierektor och ansvarig för våra double degree avtal, samt två alumner från Master’s Programme in European Studies i Göteborg: Clemens Schubert och Bo Dohmen, som båda arbetar i Bryssel.

På fredagen kommer dessutom ett gäng tidigare studenter och praktikanter, som alla är baserade i Bryssel den här våren, att äta lunch tillsammans med Urban.

Lördag är den stora publika mässdagen. Ta gärna chansen att komma förbi och prata med Urban, Bo eller Clemens om du är nyfiken på våra olika masterprogramsinriktningar (samhällsvetenskap och humaniora), våra tre double degree alternativ (med University of North Carolina at Chapel Hill, University of Konstanz och Fudan University), och hur det är att läsa i Göteborg!

Mer information och program finns här: https://diievents.dii.eu/eu-studies/  

 

 

 

 


Photo by Gabriel Lelievre for POLITICO

AV: Lena Caspers

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2019-02-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?