V-Dem Seminar with Svend-Erik Skaaning

Tid: 2018-05-07 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Svend-Erik Skaaning (visiting scholar 7-11 May). Title: Restrictions on Passive and Active Voting Rights during the First Wave.

OPF-seminariet med Andrej Kokkonen & Anders Sundell

Tid: 2018-05-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Andrej Kokkonen och Anders Sundell, GU, ett paper med titeln "War-making and State-making Revisited".

V-Dem Seminar with Marc Ratkovic

Tid: 2018-05-09 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Marc Ratkovic (visiting scholar 7-11 May). Title: Causal Inference through the Method of Direct Estimation.

QoG lunchseminarium med Jason Sharman

Tid: 2018-05-16 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Jason Sharman,Professor of International Relations, Department of Politics and International Studies, University of Cambridge

AFS med Isak Svensson

Tid: 2018-05-17 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar professor Isak Svensson, institutionen för freds- och konfliktforskning, Uppsala universitet, ett paper med titeln: "Conflict resolution in Jihadist wars".

Sida 9 av 11

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12