V-Dem Lunch Seminar with Natasha Wunsch

Tid: 2020-05-06 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Natasha Wunsch, visiting scholar 4-7 May, Assistant Professor in Political Science/European Integration at Sciences Po, Centre for European Studies and Comparative Politics (CEE) and Principal Investigator for the Democratic Backsliding in Eastern Europe: Sequence, Strategies, Citizens at ETH Zurich. Title: "Unpacking Democratic Backsliding: A Dynamic Analysis of Democratic Regression in Eastern Europe".

AFS med Lisa Hultman

Tid: 2020-05-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Lisa Hultman, Uppsala universitet, ett paper med titeln: "Ending Atrocities and the Politics of Protection".

OPF-seminariet med Lindy Edwards

Tid: 2020-05-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Lindy Edwards, University of New South Wales, ett paper på temat: "Corporate Power in Australian Public Policy".

IP-seminariet med Paul Beaumont

Tid: 2020-05-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Paul Beaumont, doktorand, in International Relations at the Department of International Environment and Development Studies (Noragric), Norwegian University of Life Sciences (NMBU), ett paper från sin avhandling.

Partiforskningsseminariet med Ann Kristin Kölln

Tid: 2020-05-12 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Ann Kristin Kölln, Aarhus University, presenterar ett paper med titeln: "How Does Party Entry Affect Parliamentary Discourse?"

Sida 8 av 11

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12