V-Dem Lunch Seminar with Luca Tomini & Andrea Cassani

Tid: 2019-04-03 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Luca Tomini and Andrea Cassani, visiting scholars 1-5 April, present "Patterns of Contemporary Autocratization: A Cross-Regional Comparative Analysis".

Föreläsare: Andrea Cassani, PhD, is Research Fellow at the Department of Social and Political Sciences of the Università degli Studi di Milano.

Partiforskningsseminariet med Mark Wickham-Jones

Tid: 2019-04-03 kl 15:00

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens partiforskningsseminarium presenterar Mark Wickham-Jones, University of Bristol, ett paper på temat "Labour's attitude to Europe, the European Union and Brexit".

AFS med Inger Merete Hobbelstad

Tid: 2019-04-04 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av Inger Merete Hobbelstad, journalist och författare från Oslo. Hon presenterar "The Fate of Coriolanus: Shakespeare on the problems of democracy and political leadership".

IP-seminariet med Lubna Qureshi

Tid: 2019-04-08 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Lubna Qureshi, H-Diplo Journal Watch Co-Editor, "Prime Minister Olof Palme and the Vietnam War: A Diplomatic History".

Arbetsseminarium: Oksana Shmulyar Gréen och Charlotte Melander

Tid: 2019-04-09 kl 09:15