OPF-seminariet med Henrik Jordahl

Tid: 2019-03-25 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Henrik Jordahl, Research Institute of Industrial Economics, ett paper på temat "Exploring Digital Time Measurement in the Public Sector: Labor Productivity and Service Quality in Home Care".

VOD-seminarium med Stephen Dawson

Tid: 2019-03-26 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Stephen Dawson "Poll Wars: The effects of conflicting predictive election polls on voting behavior".

QOG lunch seminar with Stratos Patrikios

Tid: 2019-03-27 kl 12:00
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen (B336), Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Stratos Patrikios, Senior Lecturer, School of Government and Public Policy, University of Strathclyde

AFS med Staffan I. Lindberg

Tid: 2019-03-28 kl 09:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar professor Staffan I. Lindberg resultaten av forskningsprojektet "Failing and Successful Sequences of Democratization".

QOG lunch seminar with Matthew Stephenson

Tid: 2019-04-03 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Matthew Stephenson, Professor of Law, Harvard Law School.

Sida 7 av 12

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12