V-Dem Seminar with Ani Sarkissian

Tid: 2018-04-11 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Ani Sarkissian (visiting scholar 9-13 April). Title: Government Support for Religion and the Varieties of Democracy.

Seminarium: Johan Karlsson Schaffer

Tid: 2018-04-17 kl 09:15

QoG lunchseminarium med James Perry

Tid: 2018-04-18 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: James Perry, Distinguished Professor Emeritus, School of Public and Environmental Affairs, Indiana University

AFS med Birgitta Niklasson (docentföreläsning)

Tid: 2018-04-19 kl 09:00

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) håller docent Birgitta Niklasson sin docentföreläsning med titeln: "Politicization and Gender Equality of the Bureaucracy".

Gästseminarium: Steffen Hindelang

Tid: 2018-04-24 kl 09:15