QoG lunchseminarium med Eric Chang

Tid: 2020-05-13 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Eric Chang, Associate Professor, Department of Political Science, Michigan State University

GLD Seminar with Andy Harris

Tid: 2020-05-14 kl 12:15

Evenemangstyp: Seminarium

At the Global Governance and Local Development (GLD) seminar Andy Harris , assistent professor, Division of Social Science, New York University, Abu Dhabi will present: TBA.

V-Dem Lunch Seminar with Seraphine Maerz

Tid: 2020-05-20 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Seraphine Maerz, Assistant Professor at V-Dem/University of Gothenburg. Title: "Talking to Illiberals?"

QoG lunchseminarium med Karin Hilmer Pedersen

Tid: 2020-05-27 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Karin Hilmer Pedersen. Associate Professor, Department of Political Science, Aarhus School of Business and Social Sciences

OPF-seminariet med Felix Dwinger

Tid: 2020-06-15 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Felix Dwinger, Göteborgs universitet, ett paper på temat: "The Institutional Dilemma in Democratic Subversion: Supermajorities, Polarization, and Regime Types".

Sida 7 av 7

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12