AFS med Christina Garsten

Tid: 2019-03-14 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av professor Christina Garsten, föreståndare för the Swedish Collegium for Advanced Study. Hon presenterar boken "Discrete Power: How the World Economic Forum Shapes the Market Agenda".

IP-seminariet med Tomas Weiss

Tid: 2019-03-19 kl 09:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Tomas Weiss, Institute of International Studies, Charles University, Czech Republic, "Facing the Pressures of Internationalisation and Securitisation: Germany, Czechia, and defence spending".

Gästseminarium: Tomas Weiss

Tid: 2019-03-19 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Tomas Weiss, Head of Department of European Studies at the Faculty of Social Sciences, Charles University, Prague

Partiforskningsseminariet med Juha Ylisalo

Tid: 2019-03-19 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens partiforskningsseminarium presenterar Juha Ylisalo, University of Turku ett paper på temat "Power, fragmentation and policy choices at the local level: Does the composition of municipal councils explain budgetary outcomes?"

V-Dem Lunch Seminar with Melis Laebens

Tid: 2019-03-20 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Melis Laebens, visiting scholar 18-22 March, presents "Dangerous Parties? Party Organization and the Success of Executives with Hegemonic Aspirations".

Föreläsare: Melis Laebens is a PhD candidate in the political science department at Yale University, and is currently a Fox Fellow at the Free University in Berlin.

Sida 6 av 12

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12