V-Dem Lunch Seminar with Aila Matanock

Tid: 2020-04-22 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Aila Matanock, visiting scholar 20-24 April, Associate Professor of Political Science at the University of California, Berkeley. Title: "Untouchable Forces: Restoring Trust in Security in Weak States?"

QoG lunchseminarium Tanushree Goyal

Tid: 2020-04-29 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Tanushree Goyal, PhD candidate, Nuffield College, Department of Politics and International Relations, University of Oxford, UK

V-Dem Lunch Seminar with Natasha Wunsch

Tid: 2020-05-06 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Natasha Wunsch, visiting scholar 4-7 May, Assistant Professor in Political Science/European Integration at Sciences Po, Centre for European Studies and Comparative Politics (CEE) and Principal Investigator for the Democratic Backsliding in Eastern Europe: Sequence, Strategies, Citizens at ETH Zurich. Title: "Unpacking Democratic Backsliding: A Dynamic Analysis of Democratic Regression in Eastern Europe".

OPF-seminariet med Lindy Edwards

Tid: 2020-05-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Lindy Edwards, University of New South Wales, ett paper på temat: "Corporate Power in Australian Public Policy".

IP-seminariet med Paul Beaumont

Tid: 2020-05-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Paul Beaumont, doktorand, in International Relations at the Department of International Environment and Development Studies (Noragric), Norwegian University of Life Sciences (NMBU), ett paper från sin avhandling.

Sida 6 av 7

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12