QoG lunchseminarium med Gabriella Monitola

Tid: 2018-03-21 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Gabriella Montinola, Associate Professor, Department of Political Science, UC Davis

AFS med Louise Bringselius

Tid: 2018-03-22 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Docent Louise Bringselius, Tillitsutredningen, Regeringskansliet Tillitsutredningens arbete.

Europaforskardagen: European Disintegration?

Tid: 2018-03-27 kl 13:15
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Room E44

QoG lunchseminarium med Sergi Pardos-Prado

Tid: 2018-04-04 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Sergi Pardos-Prado, Official Fellow and Tutor in Politics, Merton College, University of Oxford

OPF-seminariet med Kevin Mazur

Tid: 2018-04-09 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Kevin Mazur, University of Oxford, ett paper med titeln "Local communities and outside authorities in Syria: Deir al-Zor province before, during, and after the civil war".

Sida 6 av 11

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12