AFS med Niklas Harring

Tid: 2019-10-17 kl 09:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) håller Niklas Harring sin docentföreläsning.

OPF-seminariet med Ezgi Irgil

Tid: 2019-10-21 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Ezgi Irgil, Göteborgs universitet, ett paper på temat "Natives´ Spatial Strategies to Ethnic Fractionalization in Urban Public Spaces in Bursa, Turkey".

VOD-seminarium med Anders Sundell

Tid: 2019-10-22 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Anders Sundell ett paper på temat "Hit close to home: Does support for Sweden Democrats increase in neighborhoods affected by shootings?".

V-Dem Lunch Seminar with Amanda Edgell

Tid: 2019-10-23 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Amanda Edgell, V-Dem Research Fellow, University of Gothenburg, will present the paper "Of "Yellow Girls" and Banana Leaves: Women and the Removal of Executive Term Limits in Uganda".

AFS med Kristen Kao

Tid: 2019-10-31 kl 09:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Kristen Kao: "Reconcilliation in Iraq".

Sida 6 av 10

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12