Jörgen Westerståhl Lecture 2019

Tid: 2019-12-12 kl 13:15
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Föreläsning

Välkommen till den sjätte Jörgen Westerståhl Lecture på temat "Homo politicus and the "problem of agency": the missing subject of modern political science" med professor Colin Hay. Föreläsningen kommer att hållas på engelska.

Föreläsare: Colin Hay is one of the top European political scientists of our time, sharing his time between Sheffield University, Sciences Po in Paris and the EUI in Florence. His work covers a broad range of political science, including political economy, political ideology and globalization studies. He has also published extensively on the political science discipline as such, reflecting on the quality and relevance of contemporary political science analyses. He is a prolific writer; his most recent (post-2012) publications include 11 books and about as many articles. He has received major research grants from the ESRC and from the Leverhulme Trust in Britain. He is also the recipient of numerous awards, including The Richard Rose Prize, the WJM MacKenzie Award and the Philip Abrams Memorial Award.

VOD-seminarium med Henrik Ekengren Oscarsson

Tid: 2019-12-17 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Henrik Ekengren Oscarsson ett paper på temat "Three decades of leader effects on vote choice: A cross-national comparison".

V-Dem Lunch Seminar with Jessica Gottlieb

Tid: 2019-12-18 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Jessica Gottlieb is visiting scholar 16-20 December, and will present the paper: "Formalization, Tax Appeals, and Social Intermediaries in Lagos, Nigeria".

OPF-seminariet med Jenny de Fine Licht

Tid: 2020-01-13 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Jenny de Fine Licht, Göteborgs universitet, ett paper på temat "Justifying hard decisions - the case of school closures".

GLD Seminar with Andy Harris

Tid: 2020-05-14 kl 12:15

Evenemangstyp: Seminarium

At the Global Governance and Local Development (GLD) seminar Andy Harris , assistent professor, Division of Social Science, New York University, Abu Dhabi will present: TBA.

Sida 6 av 6

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12