Internkonferensen

Evenemangstyp: Konferens

VOD-seminarium med Ian Shapiro

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Ian Shapiro "Responsible Parties: Saving Democracy from Itself?"

Partiforskningsseminariet med Ian Shapiro

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens partiforskningsseminarium presenterar Ian Shapiro, Yale University, ett paper på temat "Responsible Parties: Saving Democracy from Itself".

IP-seminariet med Jeff Colgan

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Jeff Colgan, Watson Institute for International and Public Affairs, Brown University, "Guns and Oil: International Order After Empire".

V-Dem Lunch Seminar with Inken von Borzyskowski

Tid: 2019-05-15 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Inken von Borzyskowski, visiting scholar 13-17 May, presents "The Credibility Challenge: How Democracy Aid Influences Election Violence".

Föreläsare: Inken von Borzyskowski is Assistant Professor of Political Science at Florida State University.

Sida 6 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12