Internt: Pedagogiskt seminarium

Tid: 2019-12-03 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Medarbetare på Statsvetenskapliga institutionen är välkomna till höstterminens pedagogiska seminarium som kommer att handla om kvalitetssäkring av våra kurser och program. Seminariet håll på engelska.

V-Dem Lunch Seminar with Herbert Kitschelt

Tid: 2019-12-04 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Herbert Kitschelt, George V. Allen Professor of International Relations, Duke University, North Carolina, USA, will present the paper "Partisan Realignment in Rich Democracies. The Socio-Economic Reconfiguration of Partisan Support in Knowledge Societies".

V-Dem Lunch Seminar with Steven Finkel

Tid: 2019-12-05 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Steven Finkel is visiting scholar 2-6 December, and will present the paper "Learning Democracy: Inducing Democratic Citizenship and Voter Mobilisation through Online Civic Education - An Experimental Approach".

Föreläsare: Steven Finkel is Daniel H. Wallace Professor of Political Science at the University of Pittsburgh, USA.

OPF & VOD seminarie med Peter Mortensen

Tid: 2019-12-09 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Peter Mortensen, Aarhus University, presenterar ett paper på temat "Local Democracy. A test of the fundamental proposition of democratic accountability".

QoG lunchseminarium med Anselm Hager

Tid: 2019-12-11 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Anselm Hager, Assistant Professor of political economy at the graduate school of decision sciences in Konstanz.

Sida 5 av 6

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12