Partiforskningsseminariet med Andreas Bågenholm

Tid: 2020-05-26 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Andreas Bågenholm, Göteborgs universitet, presenterar ett paper med titeln: "How does party system stability affect Quality of Government?".

AVBOKAD: QoG lunchseminarium med Nico Ravanilla

Tid: 2020-05-27 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Nico Ravanilla, Assistant Professor, UC San Diego School of Global Policy and Strategy. https://www.nicoravanilla.com/

INSTÄLLT_AFS med George Lawson

Tid: 2020-05-28 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar George Lawson, LSE, ett paper med titeln: "Anatomies of Revolution".

INSTÄLLT_GEPOP Seminar with Ruth Dassonneville

Tid: 2020-06-02 kl 10:15

Föreläsare: Ruth Dassonneville

QoG lunchseminarium med Karin Hilmer Pedersen