V-Dem Lunch Seminar with Gulnaz Sharafutdinova

Tid: 2019-03-06 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Gulnaz Sharafutdinova, visiting scholar 4-8 March, presents "The Politics of Insecure Collective Identity: Lessons From Putin´s Russia".

Föreläsare: Gulnaz Sharafutdinova is Reader at King´s Russia Institute, King´s College London.

Internt: Lunchseminarium om Canvas

Tid: 2019-03-08 kl 12:15

Evenemangstyp: Seminarium

En presentation av Canvas för den undervisande personalen. Lunchbaguette och dryck serveras.

IP-seminariet med Magnus Petersson

Tid: 2019-03-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Magnus Petersson, Norwegian Institute for Defence Studies, Oslo, "NATO and the Crisis in the International Order: the Atlantic Alliance and its Enemies".

VOD-seminarium med Sverker Patrik Öhberg och Stefan Dahlberg

Tid: 2019-03-12 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Patrik Öhberg och Stefan Dahlberg: "Under which conditions do electoral losers accept their defeat?"

QOG lunch seminar with Ferenc Szucs

Tid: 2019-03-13 kl 12:00
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen (B336), Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Ferenc Szucs, Assistant Professor, Department of Economics, Stockholm University

Sida 5 av 12

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12