QoG lunchseminarium med Sara Engler

Tid: 2020-04-01 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Sara Engler, Postdoctoral researcher, University of Zurich

OPF-seminariet med Fredrik Hjorth

Tid: 2020-04-06 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Fredrik Hjorth, Köpenhamns universitet, ett paper på temat: "Sustaining Honesty in Public Service: The Role of Selection".

V-Dem Lunch Seminar with Jean Lachapelle

Tid: 2020-04-08 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Jean Lachapelle, Post-Doctoral Fellow at V-Dem. Title: "Rules of Repression: Military Rule, Coercion and Autocratic Survival".

Gästseminarium: Magdalena Nowicka

Tid: 2020-04-14 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen 3rd floor

QoG lunchseminarium med Alexander Libman