Europastudiers dag 11-12 oktober 2019

Tid: 2019-10-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Temadag

Vi välkomnar alumner, studenter, lärare, administrativ personal, internationella partners och externa samarbetspartners till en dag då nuvarande europeiska utmaningar står i fokus. Arrangörer är Centrum för Europastudier (CES) tillsammans med Centrum för Europaforskning vid Göteborgs universitet (CERGU).

Europe 20 years ahead

Tid: 2019-10-12 kl 15:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Malmstensalen

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Key-note: EU-Commissioner Cecilia Malmström and Swedish Minister for EU-Affairs Hans Dahlgren

Gästseminarium: Michael Wintle

Tid: 2019-10-15 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen

V-Dem Lunch Seminar with Nina Wiesehomeier

Tid: 2019-10-15 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Nina Wiesehomeier is visiting scholar 14-18 October and will present the paper "The Will of the People? Populism and Support for Direct Democracy".

QoG lunchseminarium med Natali Phalén

Tid: 2019-10-16 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Natali Phalén, Secretery General, The Swedish Anti-Corruption Institute.

Sida 5 av 10

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12