AFS med Aiysha Varraich

Tid: 2019-10-03 kl 15:15

Evenemangstyp: Doktorandseminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) håller doktorand Aiysha Varraich etappseminarium.

OPF-seminariet med Petrus Olander

Tid: 2019-10-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Petrus Olander, Lunds universitet, ett paper på temat "Does an active government imply a capable and strong government? - The case of early America".

VOD-seminarium med Anna Bendz & Maria Oskarson

Tid: 2019-10-08 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Anna Bendz och Maria Oskarson ett paper på temat "The welfare reality check: How policy-specific information influence thermostatic public responsiveness".

V-Dem Lunch Seminar with Daniela Donno

Tid: 2019-10-09 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Daniela Donno is visiting scholar 5-11 October and will present the paper "Compliance or Camouflage? International Incentives for Womens Rights in Dictatorships".

October Workshop 2019: The Future of the Left and the Right in European Politics

Tid: 2019-10-11 kl 13:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtssalen

Evenemangstyp: Workshop