OPF-seminariet med Sirianne Dahlum

Tid: 2019-02-27 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Sirianne Dahlum, Oslo universitet, ett paper med temat "Chaos on Campus: Universities and Mass Uprisings".

AFS med Sven Oskarsson

Tid: 2019-02-28 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av professor professor Sven Oskarsson, statsvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet. Han presenterar forskningsprogrammet "Nature via Nurture".

V-Dem Lunch Seminar with Mario Chacón

Tid: 2019-03-04 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Mario Chacón, visiting scholar 4-8 March, presents "The Political Effects of Authoritarian Elections".

Föreläsare: Mario Chacón is an Assistant Professor of Politics at the New York University Abu Dhabi and faculty fellow of the Politics Department at NYU.

Disputation i statsvetenskap: Anders Malm

Tid: 2019-03-04 kl 13:15
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen

Evenemangstyp: Disputation

Måndagen den 4 mars 2019 disputerar Anders Malm med sin avhandling "Operational Military Violence - A Cartography of Bureaucratic Minds and Practices".

Arbetsseminarium: Alexandra Bousiou

Tid: 2019-03-05 kl 09:15