QOG lunch seminar with Sergio Praca

Tid: 2019-04-10 kl 12:00
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen, (B334) Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Sergio Praca, Professor, da Escola de Ciências Sociais do CPDOC (FGV-RJ).

Partiforskningsseminariet med Stefanie Reher

Tid: 2019-04-16 kl 13:15

V-Dem Lunch Seminar with Anne Meng

Tid: 2019-04-17 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Anne Meng, visiting scholar 15-18 April, presents "Tying the Big Man´s Hands: From Personalized Rule to Institutionalized Regimes".

Föreläsare: Anne Meng is an Assistant Professor in the Politics Department at the University of Virginia.

Arbetsseminarium: Khaled Ahmed

Tid: 2019-04-23 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen

VOD-seminarium med Johan Hellström

Tid: 2019-04-23 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Johan Hellström (titel meddelas senare).

Sida 4 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12