Arbetsseminarium: Kristina Wejstål

QoG lunch seminar with Johan Engvall

Tid: 2019-10-02 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Johan Engvall, Senior Research Fellow, Institute for Security & Development Studies.

AFS med Aiysha Varraich

Tid: 2019-10-03 kl 15:15

Evenemangstyp: Doktorandseminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) håller doktorand Aiysha Varraich etappseminarium.

OPF-seminariet med Petrus Olander

Tid: 2019-10-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Petrus Olander, Lunds universitet, ett paper på temat "Does an active government imply a capable and strong government? - The case of early America".

VOD-seminarium med Anna Bendz & Maria Oskarson

Tid: 2019-10-08 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Anna Bendz och Maria Oskarson ett paper på temat "The welfare reality check: How policy-specific information influence thermostatic public responsiveness".

Sida 3 av 9

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12