QOG lunch seminar with Natali Phalén

Tid: 2019-02-15 kl 12:00
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen (B336), Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Natali Phalén, Secretery General, The Swedish Anti-Corruption Institute

Europaperspektiv 2019

Tid: 2019-02-19 kl 14:30
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

V-Dem Lunch Seminar with Constanza Sanhueza Petrarca

Tid: 2019-02-27 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Constanza Sanhueza Petrarca, visiting scholar 25 February-1 March, presents "Trust in Parliament and Political Parties and the Fortune of Mainstream Parties" (Paper co-authored with Heiko Giebler and Bernhard Weßels).

AFS med Sven Oskarsson

Tid: 2019-02-28 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av professor professor Sven Oskarsson, statsvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet. Han presenterar forskningsprogrammet "Nature via Nurture".

V-Dem Lunch Seminar with Mario Chacón

Tid: 2019-03-04 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Mario Chacón, visiting scholar 4-8 March, presents "The Political Effects of Authoritarian Elections".

Sida 3 av 7

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12