Partiforskningsseminariet med Ian Shapiro

Tid: 2019-05-13 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens partiforskningsseminarium presenterar Ian Shapiro, Yale University, ett paper på temat "Responsible Parties: Saving Democracy from Itself".

IP-seminariet med Jeff Colgan

Tid: 2019-05-13 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Jeff Colgan, Watson Institute for International and Public Affairs, Brown University, "Guns and Oil: International Order After Empire".

V-Dem Lunch Seminar with Inken von Borzyskowski

Tid: 2019-05-15 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Inken von Borzyskowski, visiting scholar 13-17 May, presents "The Credibility Challenge: How Democracy Aid Influences Election Violence".

Föreläsare: Inken von Borzyskowski is Assistant Professor of Political Science at Florida State University.

Hur arbetar FN med de globala målen?

Tid: 2019-05-16 kl 10:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Aulan

Evenemangstyp: Föreläsning

Föreläsare: Ulrika Modéer, assisterande generalsekreterare och chef för UNDPs externa relationer och påverkansarbete. Hon är även alumn på institutionen för globala studier.

AFS med Jonas Pontusson

Tid: 2019-05-16 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av professor Jonas Pontusson, statsvetenskapliga institutionen, University of Geneva. Han presenterar ERC-Advanced-Grant-projektet "Unequal Democracies".

Sida 3 av 6

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12