Feminism: Past, Present and Future

Tid: 2019-09-30 kl 16:30
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Föreläsning

The great-granddaughter of Emmeline Pankhurst and granddaughter of Sylvia Pankhurst, leaders of the British suffragette movement, Helen Pankhurst will lead an interactive discussion on feminism based on her book "Deeds not Words: The Story of Women´s Rights, Then and Now".

Arbetsseminarium: Kristina Wejstål

Tid: 2019-10-01 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen 3rd floor

QoG lunch seminar with Johan Engvall

Tid: 2019-10-02 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Johan Engvall, Senior Research Fellow, Institute for Security & Development Studies.

KANDIDATSTUDENTER: Att skapa sin egen karriär

Tid: 2019-10-07 kl 13:15
Plats: Sappören, Sprängkullsgatan 25

Evenemangstyp: Föreläsning

Studenter på Europaprogrammet, termin 1, och studenter på statsvetarprogrammet bjuds in till föreläsningen "Att skapa sin egen karriär".

OPF-seminariet med Petrus Olander

Tid: 2019-10-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Petrus Olander, Lunds universitet, ett paper på temat "Does an active government imply a capable and strong government? - The case of early America".

Sida 3 av 11

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12