INSTÄLLT_AFS med Lisa Hultman

Tid: 2020-05-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Lisa Hultman, Uppsala universitet, ett paper med titeln: "Ending Atrocities and the Politics of Protection".

OPF-seminariet med Lindy Edwards

Tid: 2020-05-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Lindy Edwards, University of New South Wales, ett paper på temat: "Corporate Power in Australian Public Policy".

IP-seminariet med Paul Beaumont

Tid: 2020-05-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Paul Beaumont, doktorand, in International Relations at the Department of International Environment and Development Studies (Noragric), Norwegian University of Life Sciences (NMBU), ett paper från sin avhandling.

Partiforskningsseminariet med Ann Kristin Kölln

Tid: 2020-05-12 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Ann Kristin Kölln, Aarhus University, presenterar ett paper med titeln: "How Does Party Entry Affect Parliamentary Discourse?"

AVBOKAD: QoG lunchseminarium med Eric Chang

Tid: 2020-05-13 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Eric Chang, Associate Professor, Department of Political Science, Michigan State University

Sida 3 av 6

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12