Disputation: Ketevan Bolkvadze

Tid: 2018-01-26 kl 13:15
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen

Evenemangstyp: Disputation

Avhandlingens titel: Governing the Grey Zone: Why Hybrid Regimes in Europe's Eastern Neighborhood Pursue Partial Governance Reforms

Föreläsare: Ketevan Bolkvadze, Statsvetenskapliga institutionen. Opponent: Joakim Ekman, Södertörns högskola

V-Dem Seminar with Sirianne Dahlum

Tid: 2018-01-31 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Sirianne Dahlum will present the paper "Chaos on Campus: Universities and Mass Uprisings".

V-Dem Seminar with Sebastian Elischer

Tid: 2018-02-14 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Sebastian Elischer (visiting scholar 12-16 February) will present the paper "How Often and Why Do Military Coups Usher in Civilian Rule? Coups, Post-Coup Elections and Autocratic Resilience in the Post-Cold War World".

Sida 2 av 2

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12