QOG lunch seminar with Eric M. Uslaner

Tid: 2019-05-08 kl 12:00
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen (B336), Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Eric M. Uslaner, Professor of Government and Politics, University of Maryland.

Borderlands Workshop

Tid: 2019-05-09 kl 13:00
Plats: Humanisten, Lundgrensgatan 1B - Room H820

Evenemangstyp: Workshop

Lunchseminarium om EU-karriär

Tid: 2019-05-10 kl 12:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Sal B33

Evenemangstyp: Föreläsning

Europadagen till ära inbjuder EU Careers karriärsambassadör Sara Amin tillsammans med Christopher Faroghi från EU-kommissionen studenter på Göteborgs universitet och Chalmers till ett inspirerande lunchseminarium om vägen till drömjobbet inom EU. Fri entré men föranmälan krävs.

Internkonferensen

Tid: 2019-05-13 kl 08:00
Plats: Akademin Valand, Vasagatan 50 - Glashuset

Evenemangstyp: Konferens

VOD-seminarium med Ian Shapiro

Tid: 2019-05-13 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Ian Shapiro "Responsible Parties: Saving Democracy from Itself?"

Sida 2 av 6

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12