Arbetsseminarium: Ettore Costa

V-Dem Lunch Seminar with Steven Finkel

Tid: 2019-12-03 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Steven Finkel is visiting scholar 1-5 December, and will present the paper "Learning Democracy: Inducing Democratic Citizenship and Voter Mobilisation through Online Civic Education - An Experimental Approach".

Föreläsare: Steven Finkel is Daniel H. Wallace Professor of Political Science at the University of Pittsburgh, USA.

Internt: Pedagogiskt seminarium

Tid: 2019-12-03 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Medarbetare på Statsvetenskapliga institutionen är välkomna till höstterminens pedagogiska seminarium som kommer att handla om kvalitetssäkring av våra kurser och program. Seminariet håll på engelska.

V-Dem Lunch Seminar with Herbert Kitschelt

Tid: 2019-12-04 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Herbert Kitschelt, George V. Allen Professor of International Relations, Duke University, North Carolina, USA, will present the paper "Partisan Realignment in Rich Democracies. The Socio-Economic Reconfiguration of Partisan Support in Knowledge Societies".

OPF & VOD seminarie med Peter Mortensen

Tid: 2019-12-09 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Peter Mortensen, Aarhus University, presenterar ett paper på temat "Local Democracy. A test of the fundamental proposition of democratic accountability".

Sida 2 av 4

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12