INSTÄLLT_AFS med Johanna Kantola

Tid: 2020-04-23 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Johanna Kantola, Tampere, ett paper med titeln: "Gender, Party Politics and Democracy in Europe: A Study of European Parliament´s Party Groups".

Partiforskningsseminariet med Hanna Bäck

Tid: 2020-04-28 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Hanna Bäck, Lunds universitet, presenterar ett paper med titeln: "Elite polarization in parliamentary regimes."

AVBOKAD: QoG lunchseminarium Tanushree Goyal

Tid: 2020-04-29 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Tanushree Goyal, PhD candidate, Nuffield College, Department of Politics and International Relations, University of Oxford, UK

VOD/SOM/LORE Spring Workshop on Survey Methodology

Tid: 2020-05-05 kl 12:00

CANCELLED_V-Dem Lunch Seminar with Natasha Wunsch

Tid: 2020-05-06 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Natasha Wunsch, visiting scholar 4-7 May, Assistant Professor in Political Science/European Integration at Sciences Po, Centre for European Studies and Comparative Politics (CEE) and Principal Investigator for the Democratic Backsliding in Eastern Europe: Sequence, Strategies, Citizens at ETH Zurich. Title: "Unpacking Democratic Backsliding: A Dynamic Analysis of Democratic Regression in Eastern Europe".

Sida 2 av 6

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12