CERGU Internkonferensen

Partiforskningsseminariet med Andreas Bågenholm

Tid: 2020-05-26 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Andreas Bågenholm, Göteborgs universitet, presenterar ett paper med titeln: "How does party system stability affect Quality of Government?".

QoG lunchseminarium med Karin Hilmer Pedersen

Tid: 2020-05-27 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Karin Hilmer Pedersen. Associate Professor, Department of Political Science, Aarhus School of Business and Social Sciences

AFS med George Lawson

Tid: 2020-05-28 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar George Lawson, LSE, ett paper med titeln: "Anatomies of Revolution".

GEPOP Seminar with Ruth Dassonneville

Tid: 2020-06-02 kl 10:15