OPF-seminariet med Stefan Szücs

Tid: 2019-04-29 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Stefan Szücs, institutionen för socialt arbete, GU, ett paper på temat "Explaining Collaborative Performance Success: The Case of Multiple Constituencies´ Coordination Bodies for Social Services and Health Care Frail Elderly Persons in Sweden".

VOD/SOM/LORE-workshop om survey metodologi

Tid: 2019-05-07 kl 12:00

Evenemangstyp: Workshop

Workshop.

QOG lunch seminar with Eric M. Uslaner

Tid: 2019-05-08 kl 12:00
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen (B336), Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Eric M. Uslaner, Professor of Government and Politics, University of Maryland.

Borderlands Workshop

Tid: 2019-05-09 kl 13:00
Plats: Humanisten, Lundgrensgatan 1B - Room H820

Evenemangstyp: Workshop

VOD-seminarium med Ian Shapiro

Tid: 2019-05-13 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Ian Shapiro "Responsible Parties: Saving Democracy from Itself?"

Sida 10 av 12

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12