VOD-seminarium med Roderik Rekker

Tid: 2019-09-10 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Roderik Rekker ett paper på temat "Realignment and generational differences in the Netherlands".

V-Dem Lunch Seminar with Yuko Kasuya

Tid: 2019-09-11 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Yuko Kasuya, visiting scholar 9-13 September, will present the paper "The Historical Origins of Long-Surviving Military Regimes: the Mode of Decolonization, Legitimacy Advantage, and Path Dependency".

AFS med Niels Markwart

Tid: 2019-09-12 kl 15:15

Evenemangstyp: Doktorandseminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) håller doktorand Niels Markwart etappseminarium.

OPF-seminariet med Jon Fiva

Tid: 2019-09-16 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Jon Fiva, Norwegian Business School, ett paper på temat "Political Alignment and Bureaucratic Pay".

QoG lunch seminar with Maria Carreri

Tid: 2019-09-18 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Maria Carreri, Assistant Professor, UCSD School of Global Policy and Strategy. Winner of QoG Best Paper 2018.

Sida 1 av 9

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12