GLD Seminar with Karen Ferree

Tid: 2019-09-24 kl 09:30

Evenemangstyp: Seminarium

You are most welcome to The Program on Governance and Local Development (GLD) Seminar, with visiting scholar Karen Ferree, UC San Diego. The title of the seminar is: "Group Size and Co-ethnic Voting in Africa".

Föreläsare: Karen Ferree studies democratization in Africa. Her work sits at the intersection of institutional and behavioral approaches to politics, with a particular focus on how ethnic and racial divisions and formal and informal institutions shape voting behavior and election outcomes in emerging democracies. She has written about South African politics in her book, Framing the Race in South Africa: the Political Origins of Racial Census Elections (Cambridge University Press, 2011). She has also written about electoral institutions, electoral integrity, and issues related to survey design in Africa.

VOD-seminarium med Adrian Mehik

Tid: 2019-09-24 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Adrian Mehik ett paper på temat "Immigration and Right-Wing Populism: Evidence from a Natural Experiment".

KANDIDATSTUDENTER, TERMIN 5: Vägen till arbetslivet

Tid: 2019-09-24 kl 13:15
Plats: Sappören, Sprängkullsgatan 25

Evenemangstyp: Föreläsning

Studenter på Europaprogrammets och statsvetarprogrammets femte termin inbjuds till föreläsningen "Vägen till arbetslivet".

V-Dem Lunch Seminar with Asma Shakir Khawaja

Tid: 2019-09-25 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Asma Shakir Khawaja is visiting scholar 22-27 September and will present "Shaking Hands with Clenched Fists: The Grand Trunk Road to Confidence Building Measures between Pakistan and India".

AFS med Arne Jarrick

Tid: 2019-09-26 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Arne Jarrick, professor i historia vid Stockholms universitet: "The Dynamics of Law Making: A World History".

Sida 1 av 10

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12