Kalendarium

VOD-seminarium: Love Christensen (50% seminarium) - The Electoral Politics of Uncertainty

Tid: 2017-12-19 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Love Christensen att presentera 50 procent av sin avhandling med titeln - The Electoral Politics of Uncertainty.

V-Dem Seminar with Hanne Fjelde

Tid: 2017-12-20 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Hanne Fjelde will present the paper "Which institutions matter? Toward a Liberal Democratic Civil Peace".

QoG lunchseminarium med Elena Costas

Tid: 2018-01-10 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Elena Costas (visiting scholar at the QOG institute September-December) Postdoctoral Research Fellow at the Economics Department of the Universitat Autònoma de Barcelona http://www.elenacostasperez.com/

V-Dem Seminar with Steven Wilson

Tid: 2018-01-17 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Steven Wilson (visiting scholar 1-19 January) will present the paper "Social Media and Mobilization in Latin America".

Disputation i statsvetenskap: Elina Lindgren

Tid: 2018-01-19 kl 13:15
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen

Evenemangstyp: Disputation

Fredagen den 19 januari disputerar Elina Lindgren vid statsvetenskapliga institutionen. Titeln på hennes avhandling är "Campaigning with Poetry, Governing on Prose: Pre- and Post-Election Effects of Election Pledge Rhetoric".

Sida 1 av 2

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12