Seminarium med Dragana Davidovic

Tid: 2019-03-22 kl 10:15

Evenemangstyp: Seminarium

This is a 50% seminar of a dissertation project in progress, and the content of the seminar will be not only related to the attached paper, but also the dissertation project as a whole, situating the paper into the bigger research project.

Föreläsare: Dragana Davidovic, doktorand, statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs Universitet

Visions for the EU: a panel debate on the upcoming European Election

Tid: 2019-03-22 kl 13:15
Plats: Sappören, Sprängkullsgatan 25

Evenemangstyp: Debatt

Gunnar Falkemark: Avundsjuka i politik och samhällsliv

Tid: 2019-03-25 kl 13:15
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Föreläsning

Gunnar Falkemark, professor emeritus i statsvetenskap, har i sin senaste bok Avundsjuka i politik och samhällsliv följt hur denna dödssynd präglat historien och fortsätter att påverka människan både privat och yrkesmässigt.

OPF-seminariet med Henrik Jordahl

Tid: 2019-03-25 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Henrik Jordahl, Research Institute of Industrial Economics, ett paper på temat "Exploring Digital Time Measurement in the Public Sector: Labor Productivity and Service Quality in Home Care".

VOD-seminarium med Stephen Dawson

Tid: 2019-03-26 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Stephen Dawson "Poll Wars: The effects of conflicting predictive election polls on voting behavior".

Sida 1 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12