AFS med Henrik Ekengren Oscarsson & Jacob Sohlberg

Tid: 2019-01-24 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar professor Henrik Ekengren Oscarsson & dr. Jacob Sohlberg forskningsprogrammet "Knowledge Resistance: Causes, Consequences and Cures".

Disputation i statsvetenskap: Sofia Jonsson

Tid: 2019-01-25 kl 13:15
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen

Evenemangstyp: Disputation

Den 25 januari 2019 disputerar Sofia Jonsson med sin avhandling "Sex, crime and politics. How organized crime influences and adapts to political institutions, with a particular focus on sex trafficking".

QOG lunch seminar with Natalia Alvarado

Tid: 2019-01-30 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Natalia Alvarado, QoG Database supervisor

Arbetsseminarium: Jens Norrby

Tid: 2019-02-05 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Partiforskningsseminariet med Jonathan Polk

Tid: 2019-02-05 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens partiforskningsseminarium presenterar Jonathan Polk, GU, ett paper på temat "Disaffection and Dealignment: The Individual-level Effects of Public-Party Incongruence".

Sida 1 av 12

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12