VOD-seminarium: Triggers of hate crime

Tid: 2018-12-18 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På dagens Val-opinion-demokrati-seminarium (VOD) presenterar Love Christensen och Jakob Enlund "Triggers of hate crime".

AFS med Henrik Ekengren Oscarsson & Jacob Sohlberg

Tid: 2019-01-24 kl 09:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar professor Henrik Ekengren Oscarsson & dr. Jacob Sohlberg forskningsprogrammet "Knowledge Resistance: Causes, Consequences and Cures".

Disputation i statsvetenskap: Sofia Jonsson

Tid: 2019-01-25 kl 13:15
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen

Evenemangstyp: Disputation

Den 25 januari 2019 disputerar Sofia Jonsson med sin avhandling "Sex, crime and politics. How organized crime influences and adapts to political institutions, with a particular focus on sex trafficking".

Arbetsseminarium: Jens Norrby

Tid: 2019-02-05 kl 09:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

AFS med Mikael Holmqvist

Tid: 2019-02-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av professor Mikael Holmqvist, företagsekonomiska institutionen vid Stockholms universitet. Han presenterar boken "Handels: Maktelitens skola".

Sida 1 av 4

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12