Gästseminarium: Magdalena Nowicka

AVBOKAD: QoG lunchseminarium med Alexander Libman

Tid: 2020-04-15 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Alexander Libman, Professor of Social Sciences and Eastern European Studies, Ludwig-Maximilians-Universität München (LMU)

INSTÄLLT_AFS med Christina Schneider

Tid: 2020-04-16 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Christina Schneider, UCSD, ett paper med titeln: "National elections and EU governance".

INSTÄLLT_GEPOP Seminar with Åsta Dyrnes Nordø

Tid: 2020-04-21 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Title: Consistent Citizens? Exploring and Explaining Mechanisms of Opinion Change

Föreläsare: Åsta Dyrnes Nordø

CANCELLED_V-Dem Lunch Seminar with Aila Matanock

Tid: 2020-04-22 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Aila Matanock, visiting scholar 20-24 April, Associate Professor of Political Science at the University of California, Berkeley. Title: "Untouchable Forces: Restoring Trust in Security in Weak States?"

Sida 1 av 6

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12