Kalendarium

VOD-seminarium: Political Socialization and Reciprocal Socialization: A Field Experiment on the Impact of Civic Education in Quebec

Tid: 2018-02-27 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Pilen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Valérie-Anne Mahéo presentera sitt papper: Political Socialization and Reciprocal Socialization: A Field Experiment on the Impact of Civic Education in Quebec.

V-Dem Seminar with Valeriya Mechkova

Tid: 2018-02-28 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Valeriya Mechkova 50 % seminar Title: Gendered Accountability: When and Why Do Governments Respond to Women's Policy Priorities? Discussant: Kunal Sen.

V-Dem Seminar with Kunal Sen

Tid: 2018-03-01 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Kunal Sen (visiting scholar 27 February-2 March) Title: Political Settlements and Immiserizing Growth Episodes.

CeCAR Seminar with Sam Fankhauser

Tid: 2018-03-05 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the CeCAR Seminar Sam Fankhauser, Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment, London School of Economics, presents: TBA. In collaboration with the Environmental Economics Unit.

OPF-seminariet med Victor Lapuente & Kohei Suzuki

Tid: 2018-03-05 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Victor Lapuente och Kohei Suzuki, GU, ett paper med titeln "The Rule of Lawyers: Bureaucratic Legalism and Public Sector Innovation".

Sida 1 av 11

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12