INSTÄLLT_GEPOP Seminar with Ruth Dassonneville

INSTÄLLT: QoG lunchseminarium med Karin Hilmer Pedersen

Tid: 2020-06-10 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government, broadly defined as trustworthy, reliable, impartial, uncorrupted and competent government institutions. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. The seminars are in English if nothing else is indicated.

Föreläsare: Karin Hilmer Pedersen. Associate Professor, Department of Political Science, Aarhus School of Business and Social Sciences

OPF-seminariet med Felix Dwinger

Tid: 2020-06-15 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Felix Dwinger, Göteborgs universitet, ett paper på temat: "The Institutional Dilemma in Democratic Subversion: Supermajorities, Polarization, and Regime Types".

Knowledge Resistance Workshop: Media & Misinformation

Tid: 2020-09-30 kl 09:00