Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Alltför värdeladdad valretorik kan skapa svekdebatt

  [2018-01-19] Värdeladdade ord ger utrymme för tolkningar. Vilket öppnar för att väljare kan uppfatta budskap som politiker inte avsett. Det framkommer i en ny avhandling.

 • Politologerna fyller fem!

  [2018-01-12] Idag är det fem år sedan det första inlägget publicerades på statsvetarbloggen Politologerna. Sedan dess har den bjudit läsarna på 400 artiklar med analyser och kommentarer till svensk politik.

 • Positivt om vård och mångkultur enligt senaste västsvenska SOM-undersökningen

  [2017-12-15] Tand- och sjukhusvård i Västra Götaland, och framförallt personalen som jobbar där, får höga betyg men verksamheterna brister när det kommer till effektivitet. Oron för bostadsbrist är större i Göteborg men på landsbygden oroar man sig mer för avfolkning. Västsvenskarna blir allt mer positiva till ett mångkulturellt samhälle samtidigt som Västlänken tappar i stöd i opinionen.

 • Statsvetare ny Wallenberg Academy Fellow

  [2017-12-14] Elin Naurin, docent i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, har utsetts till Wallenberg Academy Fellow 2017. Hon får den prestigefulla utnämningen tack vare sin forskning om hur graviditet och föräldraskap påverkar föräldrars politiska uppfattning och deras relation till samhället.

 • Food-truck exploderat vid Campus Linné

  [2017-12-12] En food-truck på gården mellan Annedalsseminariet och Mediehuset på Campus Linné exploderade vid tjugo i elva på tisdagsförmiddagen. En person som arbetar i food-trucken skadades lindrigt.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2010-08-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?