• Pris till masteruppsats om korruption inom offentlig upphandling

[2019-12-03] Fredrik Larsson, alumn vid Statsvetenskapliga institutionen, har fått Konkurrensverkets pris "Ekonomi 2019" för sin uppsats. Temat för tävlingen var konkurrens och upphandling.

• Vi söker 3-4 doktorander i statsvetenskap

[2019-12-02] Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 4 år Omfattning: 100% Placering: Statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet Tillträde: 2020-09-01 Ansökan ska vara inkommen senast 2019-02-04

• Sören Holmberg får Branschens Hederspris

[2019-11-29] När undersökningsbranschen i dagarna delade ut MarC Awards 2019 gick Branschens Hederspris till Sören Holmberg, seniorprofessor i statsvetenskap.

• Att studera i Shanghai var en enorm möjlighet

[2019-11-29] Amalia Brandt Hjerstedt tillbringade ett år av sitt masterprogram med double degree-inriktning på Fudan University i Shanghai. I Kina fick hon känna på fördelarna som finns med fri rörlighet och kulturell mångfald, vilket är bra erfarenheter för hennes nuvarande arbete i Hong Kong. Intervjun med Amalia är på engelska.

• Johan Martinsson invald i ESS metodrådgivningsgrupp

[2019-11-21] Johan Martinsson, föreståndare för SOM-institutet, invald i ESS metodrådgivningsgrupp

Fler publikationer

Till kalendern