Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Stenastiftelsen bjöd in double degree-studenter från Kina

  [2018-02-13] Tack vare Stenastiftelsens stipendieprogram kan masterstudenter från Kina förlägga ett av sina två läsår Sverige. I förra veckan träffade studenterna representanter för Stenastiftelsen och diskuterade likheter och skillnader mellan länderna.

 • Elif vill sprida kunskap om EU i Sverige

  [2018-02-12] Elif Can är nationalekonom som under en praktik i Bryssel insåg hur viktigt det är med specialistkunskaper om EU. Nu läser hon andra terminen på masterprogrammet i europakunskap och rekommenderar alla med intresse för EU och tvärvetenskapliga perspektiv på europafrågor att söka den utbildningen.

 • SOM-institutet söker biträdande undersökningsledare

  [2018-02-12] SOM-institutet söker en biträdande undersökningsledare för arbete med SOM-institutets olika undersökningsprojekt som de årliga SOM-undersökningarna och våra olika webbpaneler. Anställningen är på tio månader och med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 • Masteruppsats i statsvetenskap prisas

  [2018-02-02] Ett år efter avslutade studier har Adam Josefsson belönats med ett stipendium på 20 000 kronor av Hyresgästföreningen för sin masteruppsats om bostadssegregation och dess effekt på arbetsmarknaden i Sverige.

 • CERGU söker 1-2 postdok

  [2018-01-26] 1-2 postdoktjänster i europaforskning

Fler nyheter

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2010-08-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?