Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ansökan

Du måste skicka in en ansökan till båda universiteten för att vara aktuell för en studieplats på vår Double degree med University of North Carolina at Chapel Hill (UNC-CH).

  • Du söker till UNC-CH senast den 10 december 2019 här.
  • Checklista för ansökan till UNC-CH hittar du här.

 

Du måste betala ansökningsavgiften för att din ansökan ska ses som komplett av UNC-CH,  GRE/GMAT- och TOEFL/IELTES-testerna är obligatoriska för sökande till UNC-CH. Deadline för ansökan till UNC-CH den 10 december kräver inte att sökanden har genomfört dessa tester eller rapporterat testresultaten. Sökande kommer få sina ansökningar granskade av UNC-CH och de som är aktulla för antagan kommer bli ombedda att genomföra testerna.

Du söker till Master’s Progamme in European Studies (MAES) vid Göteborgs universitet via universityadmissions.se senast den 15 januari 2020.

 

Antagningskraven och urvalet är samma som till vårt ordinarie Master's Programme in European Studies (MAES), du hittar information om det här. Din ansökan ska innehålla dokumenterade förkunskapskrav samt CV och Statement of intent, du kan läsa mer här

För att bli antagen till denna utbildning måste du söka till och bli antagen av både Göteborgs universitet och UNC-CH.

Förkunskapskrav

Du är behörig att antas till Master's Programme in European Studies (MAES) double degree om du uppfyller antagningskraven se här, samt uppfyller alla stegen inom ansökningsförfarandet, som att ansöka till båda universiteten i tid och att skicka med de bilagor som krävs, se ovan.

Fler program i Europastudier

Glöm inte att söka till våra övriga program också. Du kan ranka vilka du helst vill komma in på men alltså ha chansen på alla.

Kontaktinformation

Göteborgs universitet

Angelica Thell
Internationell Koordinator
exchange@pol.gu.se
031-786 44 45


 

University of North Carolina at Chapel Hill

Sarah A. Hutchison PhD
TAM Associate Director
Center for European Studies
sahutchi@email.unc.edu
 

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2019-11-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?