Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumninätverket och Centrum för Europastudier

Statsvetenskapliga institutionen och Centrum för Europastudier strävar efter att hålla god kontakt med studenter som läst på något av Europaprogrammen. Sedan 2012 har Statsvetenskapliga institutionen en Alumnsamordnare, Karin Andersson, som verkar för att öka sammarbetet mellan alumner och programmen.

Alumniutvärdering och undersökning 2013

På ett programnämndsmöte hösten 2012 togs beslutet att genomföra telefonintevjuer med tidigare studenter vid Europaprogrammen. Målssättningen var bland annat att få en bild av vad studenter som genomfört en utbildning på programmet har för sysselsättning idag, vad programmet betytt för dem samt hur de ser på sin tid som Europastudenter. Förhoppningen var även att kunna etablera en bättre kontakt med alumnerna framöver.

Under  hösten sattes ett frågeformulär ihop bl.a. med hjälp av REGU (Rådet för Europastudier vid Göteborgs universitet) och undersökningen genomfördes per telefon av alumnen Johanna Sjöström. Johanna sammanställde sedan resultatet i en rapport som kan läsas här.

alumnilogga

Alumninätverket vid Göteborgs universitet

Om du är intresserad av att gå med i Alumninätverket kan du hitta mer information om nätverket och databasen, här.

Kontaktperson

Karin Andersson

karin.andersson@pol.gu.se
Rum, B404
Telefon:
031-786 1991
 

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2017-06-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://pol.gu.se/Utbildning/centrum-for-europastudier--ces-/examen/efter-examen/alumninatverket/
Utskriftsdatum: 2019-11-12