Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Få två masterexamina på samma gång

Statsvetenskapliga institutionen har double degree-avtal med topprankade universitet i Tyskland, Kina och USA. Det innebär att du som väljer att söka ett masterprogram med inriktning doublde degree, läser ett år vid något av våra partneruniversitet och ett år vid Göteborgs universitet.  När du är klar med dina studier får du dubbla examina - ett från varje universitet.

Tre double degree-möjligheter

Ditt progam avgör vilket land du kan åka till

Dubbla examina - i samarbete med Universität Konstanz kan ansökas om som en variant på Master's Programme in European Studies (MAES), Master's Programme in Political Science (MAPS) och Master's Programme in International Administration and Global Governance (IAGG).

Dubbla examina - i samarbete med Fudan University kan ansökas om som en variant på Master's Programme in European Studies (MAES), och Master's Programme in International Administration and Global Governance (IAGG).

Dubbla examina – samarbete med University of North Carolina i Chapel Hill kan endast sökas som en variant på Master's Programme in European Studies (MAES).

 

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2019-07-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?