Till startsida
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utmaningen

Boken Utmaningen behandlar frågor om ansvar, kvalitet och ledning för den autonoma akademin. Vilket ansvar medför autonomin, och hur kan akademin axla det ansvaret? Vilken roll kan och bör ledningen spela?

För tryckta exemplar av Utmaningen, kontakta författaren. Utmaningen publiceras även elektroniskt på denna hemsida. Det är tillåtet att ladda ned, mångfaldiga och distribuera Utmaningen i valfritt antal exemplar, under förutsättning att dessa exemplar sedan tillhandahålls kostnadsfritt för läsaren. Syftet är att skriften ska spridas till så stor krets av läsare som möjligt, för att den därmed ska bidra till diskussionen om de frågor som behandlas.

Om författaren

Bengt-Ove Boström är statsvetare och har arbetat med kvalitetsfrågor inom universitetsvärlden sedan 1990-talet - först som studierektor och prefekt vid Göteborgs universitets statsvetenskapliga institution, och från 2000 som vicerektor och rektors rådgivare i kvalitetsfrågor. Han är ledamot av SUHF:s expertgrupp för kvalitetsfrågor sedan 2009 och har genomfört granskningar av kvalitetsarbete vid ett flertal lärosäten i Sverige och andra länder.

Kontakt

Bengt-Ove Boström
Göteborgs universitet
Box 100, 405 30 Göteborg

Tel: 031-786 5496

bengt-ove.bostrom@pol.gu.se

 

Sidansvarig: Bengt-Ove Boström|Sidan uppdaterades: 2015-11-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?