IP-seminariet med Inger Skjelsbaek

Tid: 2017-12-12 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Inger Skjelsbaek (University of Oslo and Peace Research Institute, Oslo) "The Military Perpetrator: A Narrative Analysis of Sentencing Judgments on Sexual Violence Offenders at the International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia (ICTY)".

QoG lunchseminarium med Mark Knights

Tid: 2017-12-13 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Mark Knights Professor at the Department of History, University of Warwick http://www2.warwick.ac.uk/fac/arts/history/people/staff_index/mknight/

VOD-seminarium: Love Christensen (50% seminarium) - The Electoral Politics of Uncertainty

Tid: 2017-12-19 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Love Christensen att presentera 50 procent av sin avhandling med titeln - The Electoral Politics of Uncertainty.

V-Dem Seminar with Hanne Fjelde

Tid: 2017-12-20 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Hanne Fjelde will present the paper "Which institutions matter? Toward a Liberal Democratic Civil Peace".

Sida 8 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12