AFS med Marina Povitkina

Tid: 2017-06-16 kl 13:00

Evenemangstyp: Forskarseminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) är det etappventilering (80%) för doktorand Marina Povitkina som presenterar "Democracy, quality of government and sustainable development".

QoG lunchseminarium med Bin Wong

Tid: 2017-06-28 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarieserie

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: R. Bin Wong Distinguished Professor of History Distinguished Guest Professor, Fudan University Institute for Advanced Study in Social Sciences

Sida 8 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12