Kalendarium

VOD-seminarium: Mikael Persson & Mikael Gilljam - Responsive democracy? The opinion policy link in Sweden 1956-2010

Tid: 2017-12-05 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Mikael Persson & Mikael Gilljam presentera: Responsive democracy? The opinion policy link in Sweden 1956-2010.

V-Dem Seminar with Saskia Ruth

Tid: 2017-12-06 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Saskia Ruth will present the paper "Populism and Direct Democracy in Latin America".

AFS med Elin Bergman

Tid: 2017-12-07 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Elin Bergman ett paper med titeln "Clientelism and the coalition for cash transfer programs".

OPF-seminariet med Lisbeth Aggestam & Markus Johansson

Tid: 2017-12-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Lisbeth Aggestam och Markus Johansson, GU, ett paper med titeln "Leadership or management? The role of executives in international organisations".

QoG lunchseminarium med Mark Knights

Tid: 2017-12-13 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Mark Knights Professor at the Department of History, University of Warwick http://www2.warwick.ac.uk/fac/arts/history/people/staff_index/mknight/

Sida 8 av 9

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12