QoG lunchseminarium med Laurenz Ennser-Jedenastik

Tid: 2017-06-14 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarieserie

Föreläsare: Laurenz Ennser-Jedenastik Assistant Professor, Department of Government, University of Vienna https://staatswissenschaft.univie.ac.at/team/wissenschaftliches-personal/laurenz-ennser-jedenastik/

Föreläsning med Ken Caldeira & Libby Jewett

Tid: 2017-06-14 kl 13:15
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Öppen Föreläsning

Ken Caldeira, Department of Earth System Science, Stanford University och Libby Jewett, National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) Ocean Acidification Program, US, håller en föreläsning. Titel meddelas senare.

QoG lunchseminarium med Farida Jalalzai

Tid: 2017-06-15 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarieserie

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Farida Jalalzai Hannah Atkins Endowed Chair and Associate Professor at Oklahoma State University https://polsci.okstate.edu/people/34-people/faculty/451-jalalzai

AFS med Marina Povitkina

Tid: 2017-06-16 kl 13:00

Evenemangstyp: Forskarseminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) är det etappventilering (80%) för doktorand Marina Povitkina som presenterar "Democracy, quality of government and sustainable development".

QoG lunchseminarium med Bin Wong

Tid: 2017-06-28 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarieserie

Föreläsare: R. Bin Wong Distinguished Professor of History Distinguished Guest Professor, Fudan University Institute for Advanced Study in Social Sciences