Kalendarium

VOD-seminarium i samarbete med Parti Forskningsprogrammet and PAPP: Christopher Witko - The New Economic Populism: How States Respond to Economic Inequality

Tid: 2017-11-06 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium i samarbete med Parti Forskningsprogrammet and PAPP, kommer Christopher Witko presentera The New Economic Populism: How States Respond to Economic Inequality.

Student: Yrkesspionage introduktion

Tid: 2017-11-06 kl 14:15

Evenemangstyp: Föreläsning

Introduktionen gäller studenter på kursen SK1223.

V-Dem Seminar with Mieczyslaw Boduszynski

Tid: 2017-11-08 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Mieczyslaw Boduszynski will present the paper "Full Circle: U.S. Democratic Leverage and the Arab Spring".

AFS med Kyle Marquardt

Tid: 2017-11-09 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Kyle Marquardt ett paper med titeln "Language and separatism in Eurasia".

QoG lunchseminarium med Manuel Teodoro

Tid: 2017-11-15 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Manuel Teodoro (visiting scholar at the QOG institute 13-17 November) Associate Professor at the Department of Political Science | College of Liberal Arts, Bush School of Government and Public Service, Texas A&M University http://mannyteodoro.com

Sida 6 av 11

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12