AFS med Kyle Marquardt

Tid: 2017-11-09 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Kyle Marquardt ett paper med titeln "Language and separatism in Eurasia".

QoG lunchseminarium med Manuel Teodoro

Tid: 2017-11-15 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Manuel Teodoro (visiting scholar at the QOG institute 13-17 November) Associate Professor at the Department of Political Science | College of Liberal Arts, Bush School of Government and Public Service, Texas A&M University http://mannyteodoro.com

AFS med Kristina Sandberg

Tid: 2017-11-16 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av Kristina Sandberg som presenterar ett paper med titeln "Hur man gestaltar ett perspektiv".

OPF-seminariet med Kira Pronin & Jennifer Brick Murtazashvili

Tid: 2017-11-20 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Kira Pronin och Jennifer Brick Murtazashvili, University of Pittsburg, ett paper med titeln "Contracting with Government in Post-Conflict and Fragile States: Issues and Consequences for State-Building".

Gästseminarium: Ulf Hedetoft

Tid: 2017-11-21 kl 09:15