An error occurred: javax.servlet.jsp.JspTagException: Current slot is not a valid slot [5>3]

Kalendarium

Vod-seminarium: Mattias Agerberg, statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet

Tid: 2017-05-30 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla skansen

Evenemangstyp: Doktorandseminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Mattias Agerberg att presentera 50 procent av sin avhandling - "Corruption, Education and Political Behavior".

QoG lunchseminarium med Lyle Scruggs

Tid: 2017-05-31 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Lyle Scruggs (visiting scholar 29 May-2 June) Dept. of Political Science, University of Connecticut http://polisci.uconn.edu/person/lyle-scruggs/

CeCAR-seminarium med Lyle A. Scruggs

Tid: 2017-06-01 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Lyle A. Scruggs, Professor at the Department of Political Science, University of Connecticut, will present the paper "The Effectiveness of Partisan and Non-Partisan Sources in Correcting Climate Change Denial".

VOD-seminarium: Moa Frödin Gruneau, statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet

Tid: 2017-06-07 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla skansen

Evenemangstyp: Doktorandseminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Moa Frödin Gruneau att presentera 50 procent av sin avhandling med titeln "Reconsidering the Partner Effect on Voting: It Is Not Marriage that Makes You Vote, It Is the Person You Marry."

AFS med Wendy Pearlman

Tid: 2017-06-09 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av Wendy Pearlman, Northwestern University. Hon kommer att föreläsa på ämnet "We Crossed a Bridge and it Trembled: Voices from Syria". I samarbete med GLD.

Föreläsning med Michael A. Toman

Tid: 2017-06-12 kl 10:15
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Öppen Föreläsning

Michael A. Toman från Världsbanken håller en föreläsning. Titel meddelas senare.

QoG lunchseminarium med Laurenz Ennser-Jedenastik

Tid: 2017-06-14 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Laurenz Ennser-Jedenastik Assistant Professor, Department of Government, University of Vienna https://staatswissenschaft.univie.ac.at/team/wissenschaftliches-personal/laurenz-ennser-jedenastik/

Föreläsning med Ken Caldeira & Libby Jewett

Tid: 2017-06-14 kl 13:15
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Öppen Föreläsning

Ken Caldeira, Department of Earth System Science, Stanford University och Libby Jewett, National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) Ocean Acidification Program, US, håller en föreläsning. Titel meddelas senare.

QoG lunchseminarium med Farida Jalalzai

Tid: 2017-06-15 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Farida Jalalzai Hannah Atkins Endowed Chair and Associate Professor at Oklahoma State University https://polsci.okstate.edu/people/34-people/faculty/451-jalalzai

AFS med Marina Povitkina

Tid: 2017-06-16 kl 13:00

Evenemangstyp: Forskarseminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) är det etappventilering (80%) för doktorand Marina Povitkina som presenterar "Democracy, quality of government and sustainable development".

QoG lunchseminarium med Bin Wong

Tid: 2017-06-28 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: R. Bin Wong Distinguished Professor of History Distinguished Guest Professor, Fudan University Institute for Advanced Study in Social Sciences