Kalendarium

VOD-seminarium: Love Christensen (50% seminarium) - The Electoral Politics of Uncertainty

Tid: 2017-12-19 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Love Christensen att presentera 50 procent av sin avhandling med titeln - The Electoral Politics of Uncertainty.

V-Dem Seminar with Hanne Fjelde

Tid: 2017-12-20 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Hanne Fjelde will present the paper "Which institutions matter? Toward a Liberal Democratic Civil Peace".

Disputation: Ketevan Bolkvadze

Tid: 2018-01-26 kl 13:15
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen

Evenemangstyp: Disputation