CeCAR-seminarium med Geertje Schuitema

Tid: 2017-05-04 kl 10:15

Evenemangstyp: Forskarseminarium

Geertje Schuitema, University College Dublin, kommer att presentera ett paper med titeln "The role of emotions and trust in policy acceptance: the case of water charges in Ireland".

AFS med Ato Onoma

Tid: 2017-05-05 kl 13:00

Evenemangstyp: Forskarseminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av Ato Onoma, CODESRIA, som presenterar på temat (meddelas senare). I samarbete med GLD.

V-Dem Internal Research Conference 2017

Tid: 2017-05-08 kl 09:00

Evenemangstyp: Konferens

V-Dem Internal Research Conference 2017

Guest Lecture: Bridget Anderson

Tid: 2017-05-09 kl 10:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - D32

Evenemangstyp: Föreläsning

Guest Lecture: Migration Studies - Where Next?

Föreläsare: Professor of Migration and Citizenship, Research Director of the Centre on Migration, Policy and Society, University of Oxford

VOD-seminarium: Jennifer Fitzgerald, Docent vid Colorado Boulder universitetet och Erik Amnå, professor vid Örebros universitet

Tid: 2017-05-09 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla skansen

Evenemangstyp: Forskarseminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Jennifer Fitzgerald, Docent vid Colorado Boulder universitetet och Erik Amnå, professor vid Örebros universitet presentera: Breaking Alienation: The role of radical right parties in boosting political engagement.

Sida 4 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12