AFS med Yanna Kupnikov

Tid: 2017-09-14 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

Allmänna forskningsseminariet (AFS) gästas av Yanna Kupnikov som presenterar ett paper med titeln "Can People Change Their Minds? Reconsidering the Persistence of Political Opinions".

QoG lunchseminarium med Anna Petherick

Tid: 2017-09-20 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Anna Petherick (visiting scholar at the QoG institute 18-22 September) PhD candidate at the Department of Politics and International Relations, University of Oxford https://www.annapetherick.com/ https://www.politics.ox.ac.uk/student-profile/anna-petherick.html

EU-dagen

Tid: 2017-09-21 kl 13:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Malmstenssalen

Evenemangstyp: Temadag

i samarbete med Europaparlamentet, GR Utbildning, JMG, CES and Brännpunkt Europa. Hålls på svenska.

VOD-seminar: Anna Bendz & Anders Lindbom - The Welfare Reality Check: Perceptions of Welfare State Legitimacy

Tid: 2017-09-26 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Anna Bendz & Anders Lindbom presentera: The Welfare Reality Check: Perceptions of Welfare State Legitimacy.

V-Dem Seminar with Michael Bernhard

Tid: 2017-09-27 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Michael Bernhard will present the paper "Civil Society, Responsiveness, and Political Stability".

Sida 2 av 9

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12