QoG lunchseminarium med Andreas Bergh

Tid: 2017-11-01 kl 12:00
Plats: Institutionen för litteratur, idéhistoria & religion, Renströmsgatan 6 - Stora Skansen (B336) Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Andreas Bergh Senior lecturer at the Department of Economics, Lund University http://portal.research.lu.se/portal/en/persons/andreas-bergh(066f98c5-1e4c-48a2-83ab-9ec25177e463).html

CeCAR Seminar with Sam Fankhauser

Tid: 2017-11-06 kl 12:15
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - B44

Evenemangstyp: Seminarium

Sam Fankhauser will present the paper (TBA) Co-sponsored with the Environmental Economics Seminar at the School of Business, Economics and Law.

OPF-seminariet med Christopher Witko

Tid: 2017-11-06 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Christopher Witko, University of South Carolina, sin nya bok med titeln "The New Economic Populism: How States Respond to Economic Inequality", Oxford University Press.

VOD-seminarium i samarbete med Parti Forskningsprogrammet and PAPP: Christopher Witko - The New Economic Populism: How States Respond to Economic Inequality

Tid: 2017-11-06 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Stora Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium i samarbete med Parti Forskningsprogrammet and PAPP, kommer Christopher Witko presentera The New Economic Populism: How States Respond to Economic Inequality.

Student: Yrkesspionage introduktion

Tid: 2017-11-06 kl 14:15

Evenemangstyp: Föreläsning

Introduktionen gäller studenter på kursen SK1223.

Sida 2 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12