AFS med Elin Bergman

Tid: 2017-12-07 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Elin Bergman ett paper med titeln "Clientelism and the coalition for cash transfer programs".

OPF-seminariet med Lisbeth Aggestam & Markus Johansson

Tid: 2017-12-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Lisbeth Aggestam och Markus Johansson, GU, ett paper med titeln "Leadership or management? The role of executives in international organisations".

CeCAR Seminar with Eva Krockow

Tid: 2017-12-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Eva Krockow will present the paper (TBA)

IP-seminariet med Inger Skjelsbaek

Tid: 2017-12-12 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i internationell politik (IP) presenterar Inger Skjelsbaek (University of Oslo and Peace Research Institute, Oslo) "The Military Perpetrator: A Narrative Analysis of Sentencing Judgments on Sexual Violence Offenders at the International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia (ICTY)".

QoG lunchseminarium med Mark Knights

Tid: 2017-12-13 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Mark Knights Professor at the Department of History, University of Warwick http://www2.warwick.ac.uk/fac/arts/history/people/staff_index/mknight/

Sida 10 av 11

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12