Book Publishing Professional Development Workshop

Intern

The V-Dem and GLD Postdocs are organizing a workshop on book publishing. The goal is to provide PhD students and junior scholars with practical guidance about the process of writing and publishing a book, with particular attention to how one transforms a dissertation into a published book.

Specific topics to be discussed include: the development of the book prospectus, how to approach and talk to publishers, when to hold a book workshop, etc.

Several faculty members who have recently published books, including Carl Dahlström, Victor Lapuente, Staffan Lindberg, Ellen Lust and Elin Naurin, will kick off the conversation by briefly sharing some of their experiences and advice. We welcome all others with experience in book publishing to contribute to the discussion.

Datum: 2017-03-21

Kategorier: Samhällsvetenskap