Kalendarium

VOD-seminarium: Erik Vestin - From Conservative to Progressive Self-Employment? - Trends in Political Attitudes Among Business Owners in Sweden 1960-2014

Tid: 2017-08-29 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Erik Vestin presentera:From Conservative to Progressive Self-Employment? - Trends in Political Attitudes Among Business Owners in Sweden 1960-2014.

QoG lunchseminarium med Rafael Vazquez

Tid: 2017-09-06 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: Rafael Vazquez (visiting scholar at the QoG institute 4-8 September) Lecturer in Political Science at the Department of Political Science and Public Administration, University of Granada

Gästseminarium: Jae-Jae Spoon

Tid: 2017-09-11 kl 13:00
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen, 3rd floor

OPF-seminariet med Jae-Jae Spoon

Tid: 2017-09-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

På seminariet i Offentlig politik och förvaltning (OPF) presenterar Jae-Jae Spoon, University of Pittsburgh, ett paper med titeln "Helping or Hurting? How Governing as a Junior Coalition Partner Influences Electoral Outcomes".

V-Dem Seminar with Sebastian Ziaja

Tid: 2017-09-13 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Sebastian Ziaja will present the paper "Method factors in democracy indicators".

Sida 1 av 9

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12