QoG lunchseminarium med Bin Wong

Tid: 2017-06-28 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

The QoG Institute regularly organizes seminars related to research on Quality of Government. The seminars address the theoretical and empirical problem of how political institutions of high quality can be created and maintained as well as the effects of Quality of Government on a number of policy areas, such as health, the environment, social policy, and poverty. Speakers are invited from the international research community and experts from NGOs and other organizations to the lunch seminars. The seminars last for one hour and include a short presentation by the speaker (30-35 min) followed by a joint discussion about the topic. If nothing else is indicated, the seminars are held in English.

Föreläsare: R. Bin Wong Distinguished Professor of History, UCLA

V-Dem Seminar with Alexander Schmotz

Tid: 2017-08-23 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Alexander Schmotz will present the paper "Elections vs Constitutionalism: Institutional Tension and the Survival of Hybrid Regimes".

QoG lunchseminarium med Rafael Vazquez

Tid: 2017-09-06 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Föreläsare: Rafael Vazquez (visiting scholar at the QoG institute 4-8 September) Lecturer in Political Science at the Department of Political Science and Public Administration, University of Granada