CeCAR Seminar with Nicolas Treich

Tid: 2017-10-23 kl 12:15
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - B44

Evenemangstyp: Seminarium

Nicolas Treich, Professor, Toulouse School of Economics (INRA) will present the paper "An economic model of the meat paradox".

VOD-seminarium: Aino Tiihonen (University of Tampere) - Changing voting patterns of the 21st centurys workers in the context of party-union ties in Finland

Tid: 2017-10-24 kl 13:15
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19 - Lilla Skansen

Evenemangstyp: Seminarium

Vid dagens VOD-seminarium kommer Aino Tiihonen från University of Tampere, gästforskare på institutionen mellan de 1/10 - 30/11, att presentera: Changing voting patterns of the 21st centurys workers in the context of party-union ties in Finland.

V-Dem Seminar with Mascha Rauschenbach

Tid: 2017-10-25 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

At the V-Dem Seminar Mascha Rauschenbach will present the paper "Preaching tot he Converted: the Allocation of Campaign Rallies in Ghana's 2012 Elections".

AFS med Petrus Sundin Olander

Tid: 2017-10-26 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

På Allmänna forskningsseminariet (AFS) presenterar Petrus Sundin Olander ett paper med titeln "Economic diversification and the quality of institutions".

Internt: Pedagogiskt seminarium

Tid: 2017-10-27 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

Magnus Svensson från Juridiska institutionen vid Lunds universitet gästar institutionen för att prata om breddat deltagande.

Sida 1 av 8

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-08-12